vrijdag 30 oktober 2009

Saartje Vandendriessche wint weer: Autoracers halen finale 'De naaktkalender'

De autoracers van host Saartje Vandendriessche hebben zich gisteren als laatste geplaatst voor de finale van 'De Naaktkalender'.
Nu krijgen alle finalisten een week de tijd om de ultieme coverfoto te maken voor hun naaktkalender.
Daarnaast doen ze er goed aan om actie te voeren voor hun groep, want er kan een hele week gestemd worden.

Op 24 november is het eindelijk zo ver, dan ontvangen Saartje Vandendriessche en Ben Roelants de finalisten in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen voor de bekendmaking van de winnaar van De naaktkalender.

De blote autoracers hebben gisteren de vijfde aflevering van 'De Naaktkalender' gewonnen en daarmee zijn alle finalisten bekend.
Fotograaf Henk Van Cauwenbergh fotografeerde hen in hun natuurlijke habitat, met smeerolie, banden en auto's natuurlijk.
De autoracers zijn een verzameling garagehouders uit het Gentse.
De fashion people, een groep collega's van kledingzaak Pierrot Fashion uit Liedekerke, haalden het dan weer net niet. Hun naakt shoot met fotograaf Daniel Dedave was uitbundig en extravagant –  net zoals de fashion people zelf – maar de kijker koos op het einde van de aflevering toch voor de autoracers.


Met de selectie van de autoracers zijn alle finalisten van 'De Naaktkalender' bekend. 3 van de finalisten werden gehost door Saartje Vandendriessche.


Op 24 november treffen de brandweer van Hasselt, de kappers en kapsters, de verplegers en verpleegsters, de rugbyspeelsters en de autoracers elkaar in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen.

Daar wordt bekendgemaakt wie De naaktkalender wint en zijn eigen kalender binnenkort in de winkels ziet liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten