dinsdag 20 oktober 2009

Saartje Vandendriessche presenteert vijfde aflevering De Naaktkalender deel 1


In de voorlaatste aflevering van 'De Naaktkalender' namen de garagehouders van de vzw Tojoy het op tegen de verkopers van kledingzaak Pierrot Fashion in Liedekerke.
Eén van beide zal zich plaatsen voor de grote finale op maandag 24 november.
Enkele zelfstandige garagehouders hebben samen de vzw Tojoy hebben opgericht.
Hun passie? Auto's ombouwen en er vervolgens mee gaan racen. Het zijn echte autofreaks en ook hun vrouwen laten zich niet onbetuigd.
Ze laten zich begeleiden door host Saartje Vandendriessche.
Zij nemen het op tegen De fashion people, dat is het personeel van de grote, hippe en ook wel prijzige kledingzaak Pierrot Fashion in Liedekerke.
De groep bestaat uit de jonge dames en heren die zowel in de winkel als na het werk elkaars beste maatjes zijn.
autoracers
In de laatste aflevering je kennis met enkele zelfstandige garagehouders die samen de vzw Tojoy hebben opgericht. Hun passie? Auto's ombouwen en er vervolgens mee gaan racen.
Het zijn echte autofreaks en ook hun vrouwen laten zich niet onbetuigd. De autoracers zijn typisch Gentse, vrolijke zelfstandigen. Het zijn stuk voor stuk harde werkers, die zich door hun gezond verstand en buikgevoel laten leiden. De autoracers nemen geen blad voor de mond: what you see is what you get!
Twee van de autoracers zijn racepiloot, de anderen ondersteunen hen met technische hulp of met aanmoedigingen. De dames verzorgen de website en krikken - indien nodig - de moraal op.
De autoracers hebben zelf al enkele fotoshoots tot een goed einde proberen te brengen, maar ze kwamen niet veel verder dan het 'babe op de motorkap'-cliché. Deze keer willen ze het beter aanpakken, met een naaktkalender door een professionele fotograaf.
Als ze winnen, zullen ze het geld bovendien goed kunnen gebruiken, want hun project kost handenvol geld. Bovendien hadden ze de afgelopen jaren net iets te vaak met motorpech te kampen.
host: Saartje Vandendriessche
fashion people
De fashion people, dat is het personeel van de grote, hippe en ook wel prijzige kledingzaak Pierrot Fashion in Liedekerke. De groep bestaat uit de jonge dames en heren die zowel in de winkel als na het werk elkaars beste maatjes zijn.
Na de uren gaan ze samen uit, en zoals het echte fashion people betaamt, trekken ze dan helemaal opgetut in een sexy outfit naar Carré. Soms laten ze zelfs een limousine aanrukken voor de verplaatsing. Hoewel de fashion people er heel erg hip uitzien, is hun inborst eenvoudig en eerlijk. Ze dragen het hart op de tong en vormen samen een kleurrijke bende.
Het meisjesachtige gekwetter, geplaag en - al dan niet gemeend - geklaag zijn niet van de lucht als de fashion people in de buurt zijn. Maar bovenal vormen ze een toffe groep waarin veel gelachen mag worden.
De fashion people weten nog niet waaraan ze de eventuele winst van De naaktkalender zullen besteden. Dat is eigenlijk ook niet hun prioriteit; zij doen vooral mee voor de ervaring, de fun en de spanning!
host: Ben Roelants

Geen opmerkingen:

Een reactie posten