zaterdag 10 oktober 2009

Saartje Vandendriessche presenteert vierde aflevering De Naaktkalender deel 3


In de vierde aflevering van het één-programma 'De Naaktkalender' namen maandagavond de sportieve dames van een Gentse rugbyploeg van host Ben Roelants het op tegen de hiphopdansgroep Funkforce van host Saartje Vandendriessche uit Edegem.Of de frisse duik in de modder van de sportieve dames geholpen heeft weten we niet, maar de rugbyspeelsters kwamen als winnaars uit de bus en zij zijn daarmee geplaatst voor de finale.Helaas voor Saartje Vandendriessche en voor de hiphopdansgroep zit het avontuur er op.Volgende week wordt gestreden om de laatste finaleplaats van de Naaktkalender.

rugbyspeelsters

De rugbyspeelsters, dat zijn enkele stoere dames die in Gent een stoere sport beoefenen. Door hun deelname willen ze aantonen dat het cliché van de ruige, al te mannelijke en rijkelijk behaarde rugbyvrouw niet klopt.
De dames zijn even vrouwelijk en elegant als andere vrouwen. Bovendien willen ze bewijzen dat verscheidenheid mooi is.

In het rugbyteam hebben ze immers allerlei verschillende soorten lichaamstypes nodig: lichte en snelle vrouwen om aan te vallen en iets stevigere vrouwen om te verdedigen.

De rugbyspeelsters hebben behoorlijk wat schroom, maar soms durven ze op een rugbytoernooi van de mannen wel eens 'flashen' als hun mannen scoren...
Velen onder hen noemen rugby spelen het belangrijkste in hun leven. Ze staan zo vaak ze kunnen op het veld, voor trainingen of voor wedstrijden.

Sommigen zijn heel getalenteerd en spelen ondertussen bij de nationale ploeg.

De sexy rugbyspeelsters zouden zich voor de shoot graag blootgeven in hun vertrouwde habitat, tussen de modder en het gras van het rugbyveld.

Als ze winnen, gebruiken ze het geld om hun clubkas te spijzen.

host: Ben Roelants
Geen opmerkingen:

Een reactie posten