vrijdag 16 april 2010

Saartje Vandendriessche met cowboys en cowgirls op vriendenweekend in Wallonië


Wallonië is altijd een leuk idee voor een weekendje weg met vrienden of familie. Saartje Vandendriessche nodigt drie vriendinnen uit voor een paar dolle vrouwendagen in de provincie Luxemburg.



In ranch Don Diego leeft nog het echte cowboygevoel. De vriendinnen wanen zich meteen echte cowgirls en geven zich over aan een ritje te paard met de cowboys. De gezellige dag wordt in cowboystijl afgesloten met een lekker stukje bizonvlees op de barbecue.



De dag erna neemt Saartje Vandendriessche haar vriendinnen mee voor een avontuurlijke dag in de Ardense bossen. Na een heerlijk ontbijt met een panoramisch uitzicht over de regio, volgt een helse downhill mountainbiketocht richting Rendeux.



Om het weekend op een ontspannen manier af te ronden, bouwen de vriendinnen ten slotte een back to basic sauna. Met wat hout en lakens kan je perfect je eigen zweethut maken. Na een verfrissende duik in bikini en ondergoed in de Ourthe blikken de dames terug op een geweldig weekendje in Wallonië.


REPORTER : Saartje Vandendriessche

Tussen de paarden en bizons van Ranch Don Diego wanen Saartje Vandendriessche en haar vrienden zich in de Wild West.



Wildtrails is een organisatie die gespecialiseerd is in teambuilding, sportieve evenementen en groepsactiviteiten. Saartje Vandendriessche en haar vrienden gaan met Wildtrails ontbijten aan een kapel en mountainbiken daarna richting Jupille. Om het weekend af te sluiten bouwen ze een zweethut en gaan ze afkoelen in de Ourthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten