donderdag 15 mei 2014

Saartje Vandendriessche klust bij achter de Canvas-schermen

 
Saartje Vandendriessche klust bij achter de Canvas-schermen

Eén-omroepster en 'Vlaanderen Vakantieland'-presentatrice Saartje Vandendriessche heeft er sinds kort een opdracht bij. Ze werkt sinds een tijdje mee achter de schermen van 'Reyers Laat'

'Ik was op zoek naar welke richting ik uit wil, op zoek naar inhoud', zo zegt Vandendriessche in Het Nieuwsblad. 'Na gesprekken met de nieuwsdienst kreeg ik het voorstel om het team van 'Reyers Laat' te versterken. Een toffe kans waar ik met plezier mijn tanden in zet.'

Saartje Vandendriessche blijft wel nog gewoon Eén-omroepster. Ook 'Vlaanderen Vakantieland' blijft ze presenteren.

Sexy Eén-omroepster verkent nieuwe horizonten achter de schermen van actuaprogramma
 
Saartje Vandendriessche maakt verrassende carrièreswitch

‘Ik was op zoek naar welke richting ik uit wil, op zoek naar inhoud.’ Dus klust Saartje Vandendriessche (39) sinds kort bij achter de schermen bij Reyers Laat op Canvas.

Ze maakt het mooie weer als omroepster op Eén en is al zeven jaar een van de gezichten van Vlaanderen Vakantieland, maar Saartje Vandendriessche heeft er een project bij. Sinds kort is ze achter de schermen aan de slag bij het actuaprogramma Reyers Laat, dat tijdens de week elke avond op Canvas te zien is. ‘Een frisse wind in mijn carrière’, noemt ze het zelf.

‘Ik was op zoek naar welke richting ik uit wil, op zoek naar inhoud. Na gesprekken met de nieuwsdienst kreeg ik het voorstel om het team van Reyers Laat te versterken. Een toffe kans waar ik met plezier mijn tanden in zet’, zegt Saartje Vandendriessche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten