zondag 20 september 2009

Saartje Vandendriessche presenteert vierde aflevering De Naaktkalender deel 1


In de vierde aflevering van de naakt kalender nemen de hiphopdansgroep Funkforce uit Edegem van host Saartje Vandendriessche het op tegen de rugbyspeelsters uit Gent van host Ben Roelants.
hiphopdansers
De hiphopdansgroep Funkforce uit Edegem is een fenomeen. Al ruim tien jaar dansen ze samen en bedenken ze hun eigen choreografieën.
Ook buiten de dansschool zijn ze onafscheidelijke vrienden. In de voorbije tien jaar hebben ze het bovendien ver geschopt.
Funkforce draait mee op internationaal niveau en werd onlangs vijfde op het Europees kampioenschap.
Binnenkort willen de jongens en meisjes van Funkforce naar het wereldkampioenschap in Rusland, maar dat kost handenvol geld. Als ze De naaktkalender winnen, ligt de weg naar Rusland open.
De dansers van Funkforce hebben een mooi getraind lichaam, maar het is nog afwachten of ze daardoor ook makkelijker uit de kleren durven gaan. Sommigen zijn alvast een beetje nerveus voor de blote fotoshoot.

Ze hebben een erg uiteenlopende achtergrond. Er zit een politieman, een onderwijzeres en een studente bij.
Eén meisje heeft ervaring met missverkiezingen. Voor haar is het dus niet de eerste keer dat ze meewerkt aan een glamoureuze naakt fotoshoot.
host: Saartje Vandendriessche
rugbyspeelsters
De sexy rugbyspeelsters, dat zijn enkele stoere dames die in Gent een stoere sport beoefenen.

Door hun deelname willen ze aantonen dat het cliché van de ruige, al te mannelijke en rijkelijk behaarde rugbyvrouw niet klopt.
De dames zijn even vrouwelijk en elegant als andere vrouwen. Bovendien willen ze bewijzen dat verscheidenheid mooi is.
In het rugbyteam hebben ze immers allerlei verschillende soorten lichaamstypes nodig: lichte en snelle vrouwen om aan te vallen en iets stevigere vrouwen om te verdedigen.
De rugbyspeelsters hebben behoorlijk wat schroom, maar soms durven ze op een rugbytoernooi van de mannen wel eens 'flashen' als hun mannen scoren...
Velen onder hen noemen rugby spelen het belangrijkste in hun leven. Ze staan zo vaak ze kunnen op het veld, voor trainingen of voor wedstrijden. Sommigen zijn heel getalenteerd en spelen ondertussen bij de nationale ploeg.
De rugbyspeelsters zouden zich voor de naakt shoot graag blootgeven in hun vertrouwde habitat, tussen de modder en het gras van het rugbyveld. Als ze winnen, gebruiken ze het geld om hun clubkas te spijzen.
host: Ben RoelantsGeen opmerkingen:

Een reactie posten