vrijdag 21 februari 2014

Saartje Vandendriessche tegen Eva Daeleman tijdens Loslopend wild aankondiging op 19 februari 2014, "Wit wijntje, Eva?"


Saartje Vandendriessche tegen Eva Daeleman tijdens Loslopend wild aankondiging op 19 februari 2014, "Wit wijntje, Eva?"


Een mooi stukje cabaret op één tijdens de aankondiging van het programma 'Loslopend wild'.

Omroepster van dienst Eva Daeleman begint haar aankondiging nog hoopvol met de zin 'ik heb geluk gehad, ik heb de job van mijn leven gevonden'.

Maar al snel gaat het achteruit en raakt ze hopeloos verstrikt in haar eigen woorden.

Gelukkig is daar collega omroepster Saartje Vandendriessche om Eva Daeleman te redden met de legendarische woorden: 'Wit wijntje'.

Snel neemt Saartje Vandendriessche de omroepbeurt van Eva Daeleman over met een wijntje in de hand en verteld de kijkers: 'Ik denk dat gij de job van uw leven nog niet gevonden hebt, ze bedoelt Loslopend wild'.

Een hilarische en leuke frats om de avond af te sluiten door de beide omroepsters bij Eén Saartje Vandendriessche en Eva Daeleman.

Loslopend Wild is een Vlaams komisch televisieprogramma dat in december 2012 en januari 2013 en 2014 op Eén werd uitgezonden. De reeks bestond uit verschillende sketches waarin verschillende generaties vrouwen en de mannen zich door het dagelijks leven proberen te slaan. De reeks was, vanaf 13 december 2013, acht weken lang te zien op Eén om 21.05 uur. Nog voor het uitzenden van de reeks, bestelde Eén al een tweede reeks. De opnames startten eind februari 2013.
Cast

    Tiny Bertels
    Eva Binon
    Camilia Blereau
    Gilda De Bal
    Reinhilde Decleir
    Els Dottermans
    Ini Massez
    Inge Paulussen
    Alejandra Theus
    Anemone Valcke
    Katelijne Verbeke
    Maarten Bosmans
    David Dermez
    Steve Geerts
    Ben Segers
    Lucas Van den Eynde
    Marc Van Eeghem
    Patrick Vervueren
    Braam Verreth
    Dries Vanhegen

Ontembaar vrouwvolk’, ‘de zottenwijvenziekte’, ‘een totaal van de pot gerukt spervuur van absurde en brutale kolder’. De krantenkoppen lieten er geen twijfel over bestaan; de eerste reeks van Loslopend wild heeft zijn start niet gemist. Vrouwen kunnen, mogen en willen vandaag álles, zo lijkt het, maar precies daar kan het al eens fout lopen. Voeg daar nog enkele al dan niet begripvolle echtgenoten, vaders, lieven, collega’s en werkgevers aan toe en de tweede reeks van Loslopend wild is een feit.

Tiny Bertels, Eva Binon, Els Dottermans, Camilia Blereau, Gilda De Bal, Reinhilde Decleir, Ini Massez, Inge Paulussen, Alejandra Theus, Anemone Valcke en Katelijne Verbeke kruipen met zichtbaar plezier opnieuw in de huid van een horde ambitieuze, veeleisende, soms ontregelde maar o zo herkenbare vrouwen.

Hun mannelijke tegenspelers worden vertolkt door Marc Van Eeghem, Steve Geerts, Ben Segers, Maarten Bosmans, Patrick Vervueren, David Dermez en Lucas Van den Eynde.

Op nieuwjaarsdag kunnen de kijkers weer rustig wennen aan al dat vrouwelijk geweld met de herhaling van de eerste aflevering van de eerste reeks, maar vanaf 8 januari start de tweede reeks en dan is er geen houden meer aan.

Loslopend wild, op woensdag en herhaling op zondag