woensdag 25 augustus 2010

Saartje Vandendriessche 20 jaar Vlaanderen Vakantieland bloopers



Vlaanderen vakantieland wordt twintig en dat moet gevierd worden.





Op zaterdag 27 maart en zondag 28 maart nodigen presentatrice Saartje Vandendriessche en Vlaanderen vakantieland alle kijkers uit om samen met de reporters Hasselt te ontdekken tijdens Vlaanderen vakantieland in Hasselt. 





Dankzij een aangepast programma voor ieder reisprofiel is er voor elk wat wils.
Op zaterdag 27 maart en zondag 28 maart strijken Saartje Vandendriessche en Vlaanderen vakantieland neer in de Limburgse hoofdstad voor het evenement Vlaanderen vakantieland in Hasselt.





Die dag nodigen reporters Saartje Vandendriessche, Kobe Ilsen, Cath Luyten, Katja Retsin, Vincent Verelst, Ben Roelants, Nic Balthazar, Robin Vissenaekens en Thomas Vanderveken de kijkers uit om samen met hen Hasselt te ontdekken.





Vlaanderen vakantieland bestaat dit jaar immers twintig jaar, een uitstekende gelegenheid om de trouwe kijkers te verwennen met een heerlijke lente-uitstap.





Activiteiten op maat
Dankzij de medewerking van Toerisme Hasselt en de stad Hasselt, Toerisme Limburg en Toerisme Vlaanderen kunnen bezoekers op 27 en 28 maart kiezen uit een brede waaier aan activiteiten.





Voor elke bezoeker is er bovendien een programma op maat. Op basis van hun reisprofiel uit de test op de website stellen Saartje Vandendriessche en Vlaanderen vakantieland hen immers aangepaste activiteiten voor.





Familiereizigers kunnen bijvoorbeeld een huifkartocht maken, Bokrijk bezoeken of de kinderstadsroute volgen, funreizigers kunnen zich uitleven in een spannend stadsspel en voor exclusieve reizigers is een verkenningstocht met de Vespa een echte aanrader.





De reistest
Om te weten tot welk reistype ze behoren, kunnen bezoekers de reistest invullen op de website van Vlaanderen vakantieland of ter plekke op het Dusartplein in Hasselt.





Op basis van twintig vragen vertelt de test hen tot welk type reiziger ze behoren.





Op het plein, de uitvalsbasis van Vlaanderen vakantieland in Hasselt, krijgen de bezoekers vervolgens een handige Vlaanderen vakantieland-fiche met tips op maat, niet te missen bezienswaardigheden, gezellige restaurants en een overzicht van alle activiteiten waaraan Vlaanderen Vakantieland-reporters deelnemen.





Kookduels
Ook op het Dusartplein zelf valt overigens heel wat te beleven. 1000 zonnen-kok Giovani Oosters zet kookduels op touw tussen reporters Saartje Vandendriessche en Cath Luyten, Kobe Ilsen en Nic Balthazar, en Thomas Vanderveken en Vincent Verelst;





avontuurlijke bezoekers kunnen er ondersteboven fietsen op spacebikes; voor de kinderen is er een Ketnetzone met een bijzonder springkasteel en een bewegende stier en lekkerbekken vinden hun gading in de vele standjes met Hasseltse specialiteiten.





Zondagochtend trekken Saartje Vandendriessche, Cath Luyten, Nic Balthazar, Robin Vissenaekens en Kobe Ilsen de dag op gang met een morning run en ten slotte zorgt Toerisme Vlaanderen nog voor een bijzondere verrassing.





Partners
Al jaren vormen Toerisme Vlaanderen en Eén een fantastische tandem om vakanties in eigen land te promoten op televisie, via de brochure, de website.





Beiden streven ernaar om telkens het verrassende van gekende plekjes in beeld te brengen en ook in de toekomst  willen Toerisme Vlaanderen en Eén zich inzetten om nog mee korte vakanties aan de kust, in de steden en de groene regio’s aan te bieden.





Saartje Vandendriessche en Vlaanderen vakantieland in Hasselt wordt mede mogelijk gemaakt door Toerisme Hasselt, de Stad Hasselt, Toerisme Limburg en Toerisme Vlaanderen.