zaterdag 20 maart 2010

Saartje Vandendriessche met moeder in kookwedstrijd 1000 Zonnen: De Koksmuts

http://rapidshare.com/files/269075125/saartje-17-8-2009_1000_zonnen_koken_koksmuts_moeder-divx.avi





1000 Zonnen was gisteren te gast in Roeselare. Een bekend duo nam het tegen elkaar op in een ludieke kookwedstrijd onder leiding van onze 1000 Zonnenkok Giovanni Oosters. Deze week nemen VRT omroepster Saartje Vandendriessche en haar moeder het tegen elkaar op in de Koksmuts.





'1000 Zonnen', dat zijn 12 events, verspreid over heel Vlaanderen. En 1001 redenen om er met de hele familie een zalige zomerdag van te maken. Kom proeven, dansen, zingen en genieten. Topkok Giovani en twee BV's verrassen je met creaties op basis van streekproducten uit jouw buurt.





Natuurlijk kun je ook genieten van de lekkernijen aan de talrijke eetstandjes. Of… je duimen en vingers aflikken bij het horen van de ambiancemuziek van The Expendables met Sofie van Moll en Gene Thomas. 't Wordt een zálige zomer!





Zondag 16 augustus: Roeselare met Saartje Vandendriessche en moeder
vanaf 12 uur: markt vol zomerse lekkernijen en animatie





12.30 uur: opname kookrubriek met 2 BV's(Saartje Vandendriessche en moeder) en aansluitend kookdemo's
16.30 uur: optreden van The Expendables met Sofie Van Moll & Gene Thomas




























maandag 8 maart 2010

Saartje Vandendriessche weer aan de slag als omroepster na bevalling




Oplettende kijkers van één hadden het natuurlijk al opgemerkt, VRT omroepster Saartje Vandendriessche is weer aan de slag na de bevalling van haar eerste kindje.





Naast omroepster en het gezicht van Vlaanderen Vakantieland, is Saartje Vandendriessche ook een groot muziek liefhebster.





Bovendien durfde Saartje het aan om deel te nemen aan “De Slimste Mens” en hield het zelfs enkele rondes vol. Haar favoriete radiostation is Donna en dit zijn Saartjes 5 favorieten voor de Top 2000 zijn:





5. Pink - Mr. President





4. Milow - You don't Know





3. Won Ton Ton - I lie and I cheat





2. Tracy Chapman - Fast Car





1. Gorky - Mia