woensdag 30 december 2009

Zwangere Saartje Vandendriessche bij Nieuwjaarsduik Oostende 2009


Ondanks de waarschuwing van de huisartsen om toch maar niet deel te nemen aan de ijsberenduik, gingen op 3 januari 2009 bij een buitenluchttemperatuur van -2° en een zeewatertemperatuur van +3° toch een goeie 6000 liefhebbers het koude noordzeewater in voor de Nieuwjaarsduik 2009 in badplaats Oostende. Onder deze durfallen ook de zwangere één presentatrice Saartje Vandendriessche!





De Nieuwjaarsduik 2009 is een groot succes geworden. Niet minder dan 6500 'ijsberen' doken het koude water in om 2009 goed in te zetten. Een recordopkomst.





De Nieuwjaarsduik werd dit jaar een echt evenement voor ijsberen. Onder een stralende hemel en een mooie zon doken 6500 deelnemers het water in. Ze deden dit bij een temperatuur rond het vriespunt en in water dat nog geen 2 graden was. Ter vergelijking: vorig jaar was de luchttemperatuur nog 7°C en het water 4°C.





Ondanks de negatieve berichten in één krant, waren er toch 2300 mensen die zich nog ter plaatse inschreven. Bovendien was er geen enkele medisch probleem. Alle Nieuwsjaarsduikers kwamen weer gezond en wel uit het water. Ze konden zich achteraf dan ook opwarmen aan een Smeets jenever en een Royco Minute Soep.





Onder de 6500 deelnemers was ook de kersverse Miss Belgium Zeynep Sever en de zwangere Saartje Vandendriessche, VRT omroepster en presentatrice van onder meer de Naakt Kalender. Ze werden geflankeerd door onder meer de 20 finalistes van Miss Sports Belgium.





Na de koude duik in de Noordzee dook Saartje Vandendriessche nog even lekker voor de camera's van Canvas in een verdiende warme jacuzzi.





De volgende editie van de Nieuwjaarsduik in Oostende staat geprogrammeerd voor zaterdag 2 januari 2010.





































zondag 20 december 2009

Saartje Vandendriessche springt in badpak in jacuzzi van "Peter Live"

In het TV-programma Peter Live van presentator Peter Van de Veire is Saartje Vandendriessche 10 weken lang de razende reporter.




Omdat Saartje Vandendriessche in de laatste aflevering een weddenschap verliest, moet Saartje voor straf in badpak de jacuzzi van Peter Live in springen.




Sportieve verliezer als Saartje Vandendriessche is, doet Saartje gewoon haar kleren uit, en springt ze in badpak, ondanks haar zwangere toestand, het warme water in.



Hilariteit alom natuurlijk toen Saartje Vandendriessche zonder gene in in badpak in jacuzzi van "Peter Live" sprong.